Kook- en bakworkshop: gezond en lekker, maar net even anders!

Ann Parmentier

Het wordt stilaan wat kouder en we krijgen misschien terug vaker wat zin krijgen in iets warms, iets zoets, … . Een pizza, een cakeje, een wafeltje, een pannenkoek, … best wel lekker! Maar de klassieke varianten zijn helaas niet altijd even gezond. Tijdens deze kook- en bakworkshop zal je leren dat je ook zonder boter, zonder suiker, zonder gewone tarwebloem, iets lekkers en gezond op tafel kan toveren!
Tijdens deze kook- en baksessie zullen we je ook laten experimenteren en laten proeven van heel wat andere meelsoorten. Variëren is namelijk van groot belang voor onze gezondheid!
Na deze workshop zal je naar huis gaan met boordevol nieuwe inspiratie voor het ontbijt, lunch en vooral ook voor gezonde tussendoortjes! We zullen vooral tussendoortjes maken die handig zijn om mee te nemen naar school en/of het werk!

Meer info: Kookworkshop 24 10 2019 flyer uitnodiging