Altijd welkom!

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kan je contact met mij opnemen, bij voorkeur door middel van het contactformulier hieronder.
Dan neem ik zo snel mogelijk terug contact met jou!

Diëtiste Ann Parmentier

Goed ter Motestraat 52
8570 Ingooigem

+32(0)474 20 83 36
info@annparmentier.be

Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag:
op afspraak

Contacteer mij

Kalender

 • ma
  16
  nov
  2020

  ONLINE Workshop Laag FODMAP dieet (deel 1) (voor diëtisten) (16 en 19 november 2020)

  19h30-21h30achter jouw computer

  Tijdens de workshop zal er na een korte theoretische inleiding vooral veel praktische informatie meegegeven worden. Na de eerste workshop zullen jullie een aantal opdrachtjes krijgen, zodat je intussen de opgedane kennis wat kan oefenen, om dan actief te kunnen deelnemen aan de tweede workshop waarbij er aan de hand van diverse oefeningen nog meer praktische informatie zal gegeven worden. Na het volgen van de workshop zal je de nodige kennis, tools en handvatten hebben om jullie patiënten zo goed mogelijk te begeleiden bij het volgen van het laag FODMAP dieet. Meer info: zie UITNODIGING FODMAP WS 16 en 19 11 2020 of stuur een mailtje naar info@annparmentier.be

 • do
  26
  nov
  2020

  Webinar: Laag FODMAP dieet: deel 2 (voor diëtisten) (26 en 30 november 2020)

  19h30-21h30achter jouw computer

  Dit webinar is een verdiepingscursus voor diëtisten die het webinar of de workshop deel 1 gevolgd hebben.
  Tijdens dit webinar zullen we de darmklachten in een iets ruimere context bekijken, er wordt dieper ingegaan op het waarom, wat en hoe van het laag FODMAP dieet. Daarnaast zullen we jullie in een notendop een update geven in verband met het laag FODMAP dieet en het beschikbaar educatiemateriaal. Ook illustreren we de toepassing van het laag FODMAP dieet met diverse case studies. Tenslotte wordt besproken hoe het laag FODMAP dieet kan toegepast worden bij specifieke doelgroepen zoals sporters, kinderen, diabetici, … .
  Meer info zie: zie UITNODIGING FODMAP DEEL2 WS 26 en 30 novemeber 2020 of stuur een mailtje naar info@annparmentier.be .

 • do
  31
  dec
  2020

  FODMAPP = APP voor het LAAG FODMAP dieet!

  Deze app kan voor patiënten met het prikkelbare darm syndroom een goede ondersteuning bieden bij het volgen van het laag FODMAP dieet.
  De app is gebaseerd op de app van de Monash University en bevat algemene FODMAP info, een productlijst (> 1400 voedingsmiddelen), recepten en een boodschappenlijst.
  IPhone: https://itunes.apple.com/be/app/fodmapp/id1067546475?mt=8
  Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=be.annparmentier.fodmapp