Altijd welkom!


Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kan je contact met mij opnemen, bij voorkeur door middel van het contactformulier hieronder.
Dan neem ik zo snel mogelijk terug contact met jou!

Diëtiste Ann Parmentier
Goed ter Motestraat 52, 8570 Ingooigem

 • +32(0)474 20 83 36
 • info@annparmentier.be

Maandag-zaterdag: op afspraak.

Contacteer mij


Kalender

 • do
  01
  mrt
  2018

  Workshop Laag FODMAP dieet: deel 2 (voor diëtisten)

  Ingooigem (nabij Vichte)

  In navolging van de eerste workshop in verband met het laag FODMAP dieet, nodigen we u graag uit voor een ‘vervolg’ workshop op donderdag 1 maart.
  Meer info zie: zie UITNODIGING FODMAP WS 01 03 2018 of stuur een mailtje naar info@annparmentier.be .

 • do
  22
  mrt
  2018

  Workshop Laag FODMAP dieet (deel 1) (voor diëtisten)

  Ingooigem (nabij Vichte)

  Tijdens de workshop zal er na een korte theoretische inleiding vooral veel praktische informatie meegegeven worden. Na het volgen van de workshop zal je de nodige kennis, tools en handvatten hebben om jullie patiënten zo goed mogelijk te begeleiden bij het volgen van het laag FODMAP dieet. Meer info: zie UITNODIGING FODMAP WS 22 03 2018 of stuur een mailtje naar info@annparmentier.be

 • do
  21
  nov
  2019

  Nieuwsbrief

  Ontvang je graag de nieuwsbrief met tips, receptideetjes, nieuwtjes, geplande activiteiten ... stuur dan een mailtje naar info@annparmentier.be

 • zo
  29
  dec
  2019

  APP voor het LAAG FODMAP dieet!

  Deze app kan voor patiënten met het prikkelbare darm syndroom een goede ondersteuning bieden bij het volgen van het laag FODMAP dieet.
  De app is gebaseerd op de app van de Monash University en bevat algemene FODMAP info, een productlijst (algemene vdm en merkproducten, > 1400 voedingsmiddelen), recepten en een boodschappenlijst.