Altijd welkom!


Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kan je contact met mij opnemen, bij voorkeur door middel van het contactformulier hieronder.
Dan neem ik zo snel mogelijk terug contact met jou!

Diëtiste Ann Parmentier
Goed ter Motestraat 52, 8570 Ingooigem

 • +32(0)474 20 83 36
 • info@annparmentier.be

Maandag-zaterdag: op afspraak.

Contacteer mij


Kalender

 • ma
  04
  mrt
  2019

  Workshop 'Het etiket onder de loep'

  19:00 - 20:30Ingooigem (nabij Vichte)

  Gezond eten begint bij de juiste keuze maken in de winkel en voldoende variëren.
  Maar is dit product nu gezond of niet? Waar moet je nu op letten? Minder suiker? Of was het minder vet? Of … Welk product kies ik nu het best? Neem je altijd dezelfde yoghurt, dezelfde muesli, dezelfde kaas, … omdat je weet dat deze ok is en je niet goed weet of die andere even goed, slechter of beter is.
  Stel je jezelf ook vaak deze vragen? Dan is deze workshop beslist iets voor jou! Laat je in ieder geval niet misleiden door de verpakking! Tijdens deze workshop krijg je de nodige info, tips & tricks die je nodig hebt om de voedingsinfo op het etiket op een juiste manier te kunnen interpreteren.
  Meer info: zie Etiketten lezen 04 03 2019 flyer uitnodiging

 • do
  09
  mei
  2019

  Workshop Laag FODMAP dieet (deel 1) (voor diëtisten)

  Ingooigem (nabij Vichte)

  Tijdens de workshop zal er na een korte theoretische inleiding vooral veel praktische informatie meegegeven worden. Na het volgen van de workshop zal je de nodige kennis, tools en handvatten hebben om jullie patiënten zo goed mogelijk te begeleiden bij het volgen van het laag FODMAP dieet. Meer info: zie UITNODIGING FODMAP WS 09 05 2019 of stuur een mailtje naar info@annparmentier.be

 • do
  23
  mei
  2019

  Workshop Laag FODMAP dieet: deel 2 (voor diëtisten)

  Ingooigem (nabij Vichte)

  In navolging van de eerste workshop in verband met het laag FODMAP dieet, nodigen we u graag uit voor een ‘vervolg’ workshop op donderdag 23 mei 2019.
  Meer info zie: zie UITNODIGING FODMAP WS 23 05 2019 of stuur een mailtje naar info@annparmentier.be .

 • zo
  29
  dec
  2019

  FODMAPP = APP voor het LAAG FODMAP dieet!

  Deze app kan voor patiënten met het prikkelbare darm syndroom een goede ondersteuning bieden bij het volgen van het laag FODMAP dieet.
  De app is gebaseerd op de app van de Monash University en bevat algemene FODMAP info, een productlijst (algemene vdm en merkproducten, > 1400 voedingsmiddelen), recepten en een boodschappenlijst.
  IPhone: https://itunes.apple.com/be/app/fodmapp/id1067546475?mt=8
  Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=be.annparmentier.fodmap