Altijd welkom!


Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kan je contact met mij opnemen, bij voorkeur door middel van het contactformulier hieronder.
Dan neem ik zo snel mogelijk terug contact met jou!

Diëtiste Ann Parmentier
Goed ter Motestraat 52, 8570 Ingooigem

 • +32(0)474 20 83 36
 • info@annparmentier.be

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag:
op afspraak.

Contacteer mij


Kalender

 • do
  21
  nov
  2019

  Workshop Laag FODMAP dieet: deel 2 (voor diëtisten)

  10h45-16h30Ingooigem (nabij Vichte)

  In navolging van de eerste workshop in verband met het laag FODMAP dieet, nodigen we u graag uit voor een ‘vervolg’ workshop op donderdag 21 november 2019.
  Meer info zie: zie UITNODIGING FODMAP WS 21 11 2019 of stuur een mailtje naar info@annparmentier.be .

 • do
  12
  dec
  2019

  Kook- en bakworkshop: gezond en lekker, maar net even anders!

  19:00 - 21:30Ingooigem (nabij Vichte) - 45 Euro

  Het wordt stilaan wat kouder en we krijgen misschien terug vaker wat zin krijgen in iets warms, iets zoets, … . Een pizza, een cakeje, een wafeltje, een pannenkoek, … best wel lekker! Maar de klassieke varianten zijn helaas niet altijd even gezond. Tijdens deze kook- en bakworkshop zal je leren dat je ook zonder boter, zonder suiker, zonder gewone tarwebloem, iets lekkers en gezond op tafel kan toveren!
  Tijdens deze kook- en baksessie zullen we je ook laten experimenteren en laten proeven van heel wat andere meelsoorten. Variëren is namelijk van groot belang voor onze gezondheid!
  Na deze workshop zal je naar huis gaan met boordevol nieuwe inspiratie voor het ontbijt, lunch en vooral ook voor gezonde tussendoortjes! We zullen vooral tussendoortjes maken die handig zijn om mee te nemen naar school en/of het werk!

  Meer info: Kookworkshop 24 10 2019 flyer uitnodiging

 • zo
  29
  dec
  2019

  FODMAPP = APP voor het LAAG FODMAP dieet!

  Deze app kan voor patiënten met het prikkelbare darm syndroom een goede ondersteuning bieden bij het volgen van het laag FODMAP dieet.
  De app is gebaseerd op de app van de Monash University en bevat algemene FODMAP info, een productlijst (algemene vdm en merkproducten, > 1400 voedingsmiddelen), recepten en een boodschappenlijst.
  IPhone: https://itunes.apple.com/be/app/fodmapp/id1067546475?mt=8
  Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=be.annparmentier.fodmap