Altijd welkom!

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kan je contact met mij opnemen, bij voorkeur door middel van het contactformulier.

Diëtiste Ann Parmentier

Goed ter Motestraat 52
8570 Ingooigem

+32(0)474 20 83 36
info@annparmentier.be

Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag:
op afspraak

Kalender

FODMAPP

7 november 2022 - 31 december 2025
Gehele dag evenement
fodmapp-app

FODMAPP verwijst naar het laag FODMAP dieet en de APP die gemaakt is voor het laag FODMAP dieet. De app kan een extra ondersteuning bieden bij het volgen van het laag FODMAP dieet. De app bevat meer dan 1000 FODMAP arme producten en heel wat eenvoudige FODMAP arme receptjes. Je kan ook filteren per winkel, per merk en je kan je eigen (in)toleranties instellen zodat de app daar rekening kan meehouden. Voor meer info rond het laag FODMAP dieet verwijs ik graag naar onze website: www.fodmapp.be

De app downloaden kan via de appstore: https://apps.apple.com/be/app/fodmapp/id1067546475 OF via GooglePlay: https://play.google.com/store/apps/details?id=be.annparmentier.fodmapp

E-course: ‘Het laag FODMAP dieet: Basiscursus’ (voor diëtisten)

1 september 2023 - 31 december 2023
Gehele dag evenement
Waar: Achter jouw computer
Afbeelding Basiscursus

In deze cursus zal je, na een korte theoretische inleiding rond het Prikkelbare Darmsyndroom (PDS) en het laag FODMAP dieet, leren hoe je het laag FODMAP dieet concreet kan toepassen in de praktijk. Er wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de eerste, tweede en volgende consultaties te werk kan gaan, wat de aandachtspunten zijn en welke concrete tips en educatiemateriaal je kan meegeven aan de cliënten. Tijdens deze online cursus zal je ook heel wat educatiemateriaal kunnen downloaden dat je onmiddellijk kan gebruiken in jouw praktijk.

Meer info en inschrijven kan via onze webshop: https://www.fodmapp.be/webshop/

Webinar: ‘Laag FODMAP dieet: Masterclass’ (voor diëtisten)

13 november 2023 - 23 november 2023
19:00 - 21:00
Waar: Achter jouw computer
Afbeelding Masterclass

Deze masterclass is een verdiepingscursus voor diëtisten die de workshop/webinar deel 1 gevolgd hebben.
Tijdens deze webinars zullen we de darmklachten in een iets ruimere context bekijken en er wordt dieper ingegaan op het waarom, wat en hoe van het laag FODMAP dieet. Ook illustreren we de toepassing van het laag FODMAP dieet met diverse case studies. Tenslotte wordt besproken hoe het laag FODMAP dieet kan toegepast worden bij specifieke doelgroepen zoals sporters, kinderen, diabetici, … .
Na het volgen van het webinar ontvang je (digitaal) een toolbox met verdiepend educatiemateriaal.

Inschrijven kan via de webshop op www.fodmapp.be: https://www.fodmapp.be/webshop/


Meer info zie: